Alla rum har sin egen design – inget rum är det andra likt

Här följer en kort presentation av våra olika rum. Specifikt rumsnummer kan ej förbokas men önskemål kan framföras. Vi försöker tillmötesgå dessa i den mån beläggningen medger.

Rum 10–28 nås samtliga via trappor/hiss, rum 31–35 nås via spiraltrappa från våning 2. 16/17, 12/14, 23/24, 26/27 kan bokas med gemensam låsbar hall, bra för dig som reser tillsammans, ange önskemål på er bokning.

Nr 10, Dubbelrum Deluxe. Rummet ligger direkt till vänster vid utgång från hissen och går i färgerna mörkrött och guld. Svart sänggavel från Sydafrika (Kamelo). Rummet har en liten balkong mot havet med sittplats två personer, badrum med havsutsikt. I detta rum fick vi dessvärre inte plats med något skrivbord.

Nr 11, Dubbelrum. Ljust härligt rum med stora fönster med utsikt över Packhusplan. Rummet går i färgerna svart och guld och har en härlig sänggavel från Sydafrikanska ”Kamelo”.

Nr 12, Dubbelrum. Ljus och fint hörnrum, (ett av våra största rum) som har med två stora fönster som med utsikt över Packhusplan och Strandgatan. Rummet går i färgerna beige och grönt. Svart sänggavel från Kamelo.

Nr 14, Dubbelrum. Ett rum som går i nyanserna beige/vitt. Här sover du i en himmelsäng som är 160 cm bred med utsikt över Strandgatan.

Nr 15, Dubbelrum. Vårt änglarum/fågelrum med en alldeles speciell fondtapet med fåglar/änglar som flyger över ditt huvud. Rummet har utsikt över Strandgatan.

Nr 16, Dubbelrum. Med utsikt över Strandgatan. Här bor du i en himmelsäng av järn och på väggarna har vi hängt upp tuffa sammetstapeter.

Nr 17, Dubbelrum Small. Ljust rum med stora fönster med utsikt över Strandgatan, 140 cm bred säng.

Nr 21, Dubbelrum Deluxe. Rummet har en fondvägg med sjögrästapet i beige och havsblått. I rummet är balkarna på huset framtagna och väggarna vitputsade. Ligger på andra våningen och har en liten balkong med utsikt över havet och solnedgången med plats för två personer.

Nr 22, Dubbelrum Superior. Ljus härligt rum på andra våningen med fransk balkong. I rummet är balkarna på huset framtagna och väggarna vitputsade. Utsikt över havet och Packhusplan.

Nr 23, Dubbelrum. Här sover du i en härlig stolpsäng. Rummet har en häftig fondvägg med svart och grå sammet. I rummet är balkarna på huset framtagna och väggarna vitputsade. Utsikt över Packhusplan och Strandgatan.

Nr 24, Dubbelrum. Dekorerat med en fondtapet med medaljonger i guld och lila. I rummet är balkarna på huset framtagna och väggarna vitputsade. Rummet har fönster med utsikt över Strandgatan.

Nr 25, Dubbelrum. I rummet är balkarna på huset framtagna och väggarna vitputsade. Här sover du i en härlig himmelsäng och fondtapeter med ljuva blommor i färgerna beige/vit/svart.

Nr 26, Dubbelrum. Med utsikt över Strandgatan. Rummet har stora medaljongtapeter i vitt med övriga toner i havsblått.

Nr 27, Dubbelrum. Med en hög häftig himmelsäng som nästan tar upp hela rummet. Här har du utsikt genom två stora fönster.

Nr 28, Dubbelrum Superior. I rummet är balkarna på huset framtagna och väggarna vitputsade. Har en fransk balkong med möjlighet att blicka ut emot Almedalen.

Nr 31, Minisvit – vårt allra finaste rum. Det ligger högst upp i fastigheten med en stor härlig balkong med egna solsängar. Här har du en underbar utsikt över havet och Almedalen. I badrummet har du även ett spa- och bubbelbadkar med plats för två personer.

Nr 32, Dubbelrum Superior. Ett av våra favoritrum som har ett brutet takfönster som ger er en utsikt mot både himmel och hav. Här har vi också sparat den gamla murade skorstensstocken som ger en härlig karaktär på rummet.

Nr 33, Dubbelrum Superior. Naturrummet med snäckor. Här sover du i sängar med beige skinngavel. Rummet har ett stort fönster med utsikt över Packhusplan och havet, badrummet har också havsutsikt.

Nr 34, Dubbelrum Superior. Smyckesrummet som har ett stort fönster med utsikt över Strandgatan. Här har vi fått göra en specialdörr till badrummet med nisch och havsutsikt.

Nr 35, Dubbelrum Small. Det röda rummet med brutet takfönster som ger er utsikt över både himmel och hav. Här sover du i en säng som är 140cm bred.

På alla rum finns:

  • Bluetooth-högtalare för uppkoppling av din egen MP3-spelare eller Smartphone.
  • Flatscreen TV med CNN och kabel-kanaler
  • Trådlöst internet
  • Minibar (ej alkoholhaltiga drycker)
  • Safety box
  • Strykjärn och bräda
  • Hårtork