Inget rum är det andra likt

Våra tjugo mysiga rum är uppdelade i fem olika rumskategorier
för att du skall kunna välja det som passar dig bäst.


 • Dubbelrum Small är våra två härliga rum med en queensäng (140 cm). Det ena rummet ligget beläget på första våningen och det andra på tredje våningen.
 • Dubbelrum är den kategorin där vi har flest rum, nämligen så många som tio stycken! Vissa har dubbelsäng (180 cm) och andra två enkelsängar (2×90 cm). Rummen är jämt fördelade mellan våning ett och två och du når dom via hiss eller via vår vackra trappa.
 • Dubbelrum Superior  är våra fem rum med havsutsikt och två av dom även med fransk balkong. Vissa av dessa rum ligger belägna på våning tre och nås alltså inte via hissen då det är en spiraltrappa som tar dig dit upp.
  Hör av dig till oss om det är så att du har svårt att gå eller bara önskar bo på våning två så ordnar vi det!
 • Dubbelrum Deluxe låter hälsa att de båda två har balkong med havsutsikt och mjukast kuddar på hela hotellet. De lovar även en stor dubbelsäng (180 cm), magiska solnedgångar och att de nås bäst via hissen.
 • Minisviten är hjärtat av hotellet med sin stora balkong för sena kvällar och tidiga morgnar. En dubbelsäng (180 cm), bubbelbadkar och havsutsikt – ja, du förstår!
  Känslan av lugnet bor i det här rummet.
  Du hittar detta ljusa rum på tredje våningen.

I alla rum finns Bluetooth-högtalare, TV med CNN och kabel-kanaler, trådlöst internet, minibar (ej alkoholhaltiga drycker), safety box, strykjärn, strykbräda och hårtork.
Alla våra rum är ca 20kvm stora.

Är det något annat du funderar på?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi mer än gärna till
med att svara på frågor eller boka in dina önskemål!