Inget rum är det andra likt

Våra tjugo mysiga rum är uppdelade i sex olika rumskategorier
för att du skall kunna välja det som passar dig bäst.


  • Single Standard är våra två härliga rum med en queensäng (140 cm). Det ena rummet ligget beläget på första våningen och det andra på tredje våningen.
  • Double Standard är den kategorin där vi har flest rum, nämligen så många som tio stycken! Vissa har dubbelsäng (180 cm) och andra två enkelsängar (2×90 cm). Rummen är jämt fördelade mellan våning ett och två och du når dom via hiss eller via vår vackra trappa.
  • Superior är våra tre rum med havsutsikt som ligger belägna på våning trem högst upp i huset och nås alltså inte via hissen då det är en spiraltrappa som tar dig dit upp.
  • Superior Corner är precis som det låter, våra två vackra hörnrum med två separata sängar, fransk balkong och havsutsikt.
  • Deluxe låter hälsa att de båda två har balkong med havsutsikt och mjukast kuddar på hela hotellet. De lovar även en stor dubbelsäng (180 cm), magiska solnedgångar och att de nås bäst via hissen.
  • Minisviten är hjärtat av hotellet med sin stora balkong för sena kvällar och tidiga morgnar. En dubbelsäng (180 cm), bubbelbadkar och havsutsikt – ja, du förstår!
    Känslan av lugnet bor i det här rummet.
    Du hittar detta ljusa rum på tredje våningen.

I alla rum finns Bluetooth-högtalare, TV med kabel-kanaler, trådlöst internet,
minibar (ej alkoholhaltiga drycker), safety box, strykjärn, strykbräda och hårtork.
Alla våra rum är ca 20kvm stora.

Är det något annat du funderar på?

Hör gärna av dig till oss så hjälper vi mer än gärna till
med att svara på frågor eller boka in dina önskemål!